Kosten technische trainingen (24X7) en digitale oefenomgeving

Kosten 24X7 Learning™

De kosten zijn afhankelijk van het aantal cursusnummers dat u wilt volgen en de gewenste licentieduur:

Licentieduur van

1 jaar

1,5 jaar

Bij afnamen van 4 of meer cursussen

€ 1950 ,-

€ 2250 ,-

Bij afname van 3 cursussen

€   995 ,

€ 1148 ,-

Bij afname van 2 cursussen

€   695 ,-

€ 802 ,-

Bij afname van 1 cursus

€   495 ,-

€ 571 ,-

Vanaf  €1950 kunt u dus al een heel  opleidingstraject volgen.

De investering is per licentie, exclusief officiële (proef)examen(s)  en exclusief BTW. De licenties zijn 1 jaar geldig. Het is mogelijk om de standaard licentie met 6 maanden te verlengen

iCTS kan u uiteraard ook helpen met de aanschaf van officiële (proef)examens.

Aanzienlijke kostenbesparing

Wat de aanschaf van een licentie extra aantrekkelijk maakt is de mogelijkheid om een licentie beschikbaar te stellen aan meerdere personen. Heeft u bijvoorbeeld meerdere  personen in dienst die een bepaalde cursus willen volgen dan kan de aanschaf van 1 licenties toereikend zijn. Deze personen kunnen dan een cursus (of meerdere) volgen met als enige restrictie dat ze niet tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de online leeromgeving.  In veel situaties kan dus met behulp van een planning aanzienlijk bespaart worden op de kosten. Bijkomend voordeel is dat de cursisten niet allemaal tegelijkertijd afwezig  zijn en er geen rekening gehouden hoeft te worden met reistijden en bijkomende reiskosten .

Stel dat u een licentie van € 1950 ,- afneemt dan kunt u bijvoorbeeld met behulp van een studieschema meerdere personen een specifieke  module of een compleet certificeringstraject laten volgen. Extra aantrekkelijk wordt het dan om de licenties voor 1,5 jaar aan te schaffen.  Zo kunt u meerdere personen meerdere cursussen laten volgen  tegen wel heel aantrekkelijke  kosten.

In vergelijking met het volgen van een klassikale opleiding  kunt u bij de keuze voor zelfstudie al aanzienkijk kosten besparen bij afname van 1 cursusnummer.

Demo Account

Heeft u al de Demo bekeken Klik hier voor de Demo en wilt u graag ervaren of de 24X7 Learning™ iets voor u is? Vraag dan een DEMO-ACCOUNT aan zodat u zelfs aan de slag kunt om deze manier van zelfstudie te ervaren.

Het Demo-account kunt u aanvragen via info@ictsopleidingen.nl

Om te kunnen oefenen met hetgeen u  heeft geleerd of om het leertraject te completeren en u voor te bereiden voor een officieel examen is een  toegang tot een digitale leeromgeving  (LABS) mogelijk.

In deze virtuele oefenomgeving  kunnen cursisten gebruik maken van een professionele  omgeving om goed en snel ICT Trainingen te kunnen doorlopen. Het werkt  eenvoudig en is bijzonder effectief. Je hebt een complete, op de cursus afgestemde, oefenomgeving  tot je beschikking en je kunt meteen aan de slag. Als cursist hoef je niet te beschikken over de benodigde server hard- en software hetgeen vaak een struikelblok vormde om aan een opleiding te beginnen.  De oefenomgeving is  bruikbaar  op elke denkbare locatie waar toegang is tot het internet.

iCTS opleidingen kan u helpen om deze oefenomgeving op de juiste manier in te zetten. Het kan gebruikt worden voor zowel klassikale opleidingen als voor zelfstudie. We zien steeds vaker dat zelfstudie een onmisbare factor is voor een carrière in de IT. Met deze oplossing komt ‘het leslokaal’, de ‘benodigde configuratie’ en ‘de oefenomgeving’  dus letterlijk de huis- of studeerkamer in.

iCTS opleidingen kan natuurlijk ook maatwerk leveren om een (compleet) opleidingstraject mogelijk te maken. We nodigen uit dan u graag uit om een afspraak met ons te maken en te bekijken wat ICTS voor u kan betekenen.  

Kosten digitale oefenomgeving

De kosten met betrekking tot een professionele IT  oefenomgeving bedragen slechts € 150 ,- per maand (excl. BTW). Dit biedt dus de mogelijkheid tot een complete online oefenomgeving zonder dat de cursist moet zorgen voor een geschikte hard- en/of  softwareomgeving. 

Contact informatie: 

Geïnteresseerd in deze opleiding?
Mail naar: info@ictsopleidingen.nl of bel: 072 511 12 23

Bekijk ook: