iCTS Coaching

COMMUNICATIETRAINING

iCTS Opleidingen biedt een communicatietraining aan die de kernkwaliteitenkwadrant genoemd wordt. Tijdens deze training staan de kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën van de deelnemers centraal. Deze zullen worden ingevuld en geanalyseerd tijdens de training. Kernkwaliteiten zijn de sterke eigenschappen die u bezit en waarvan iedereen weet dat u daar goed in bent. Deze kwaliteiten worden een valkuil als u daar te ver in doorschiet, bijvoorbeeld van zelfverzekerdheid naar arrogantie. Als iemand doorschiet in zijn kernkwaliteit en de kritiek van een ander persoon als allergie beschouwd dan heeft deze persoon een valkuil. De uitdaging van deze training schuilt in het omgaan met deze persoon. Kom erachter wat uw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën zijn. Leer om te gaan met deze uitdagingen en stel doelen om met die van anderen om te kunnen gaan.

5S TRAINING

Deze training is bedoeld om uw werkplek te optimaliseren. De training bestaat uit vijf onderdelen namelijk scheiden, schikken, schoonmaken, standaardiseren en standhouden. Vandaar ook de naam 5S Training. Tijdens deze training worden al deze onderdelen uitgebreid behandeld. Aan de hand van de analyse van de docent kan bepaald worden wat erbij komt kijken om de werkplek te optimaliseren. Aan de hand van deze analyse wordt tevens de inhoud van de training bepaald.

LEAN ORGANIZATION

Lean organization is een methode om de interne processen te structureren. Tijdens de training zal dit door middel van rollenspellen behandeld worden. Er zullen interne processen van uw organisatie worden aangepakt met als doel deze te structureren en te optimaliseren.

Niveau: 

Algemeen

Duur van de opleiding: 

De duur van deze training wordt in overleg bepaald.

Lesmateriaal: 

Wordt vooraf besproken met docent.

Taal: 

Nederlands

Trainingsvorm(en): 

- Open Leercentrum
- Klassikale training
- Workshop
- Maatwerk training

Resultaat: 

Na afloop van de communicatie training bent u in staat uw eigen kernkwaliteitenkwadrant in te vullen. U bent bewust geworden van uw kwaliteiten en valkuilen en u herkend uitdagingen en allergieën. Daarnaast weet u om te gaan met de valkuilen en allergieën van anderen en kunt u uw communicatie hierop afstellen zodat er zo min mogelijk ruis en/of conflicten zouden kunnen ontstaan.

Na afloop van de 5S training bent u bewust van de factoren die uw werkplek beïnvloeden. U bent in staat deze vijf factoren te herkennen en toe te passen zodat u uw werkplek kunt optimaliseren en deze kunt bijhouden. Door het hebben van een optimale werkplek zal het rendement toenemen waardoor u meer uit uw dag kan halen, u werkt efficiënter en effectiever.

Na afloop van de Lean Organisation training kunt u erg goed de interne processen structureren waardoor het voor u en uw collega’s overzichtelijker werken wordt. Hierdoor kunnen u en uw collega’s hogere groepsprestaties behalen.

Kosten: 

Voor de kosten van deze training verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons opleidingsteam.

Contact informatie: 

Mail naar: info@ictsopleidingen.nl of bel: 072 511 12 23.

Schrijf je nu in voor deze opleiding:
Bekijk ook: 

-

icts-opleiding