Over iCTS

iCTS Opleidingen is een instituut op het gebied van opleidingen, trainingen en workshops. Wij bieden onder meer verschillende soorten opleidingen op het gebied van computers, computerapplicaties en het gebruik van Social Media. Wij richten ons voornamelijk op de bedrijven in de provincie Noord-Holland, maar ook verzorgen wij trainingen voor particulieren. 

Microsfort Partner & Microsoft Office trainingen
Wij als iCTS zijn officieel Microsoft partner. Dit houdt in dat iCTS examens in de Microsoft Office applicaties af mogen nemen en gerechtigd zijn om officiële certificaten uit te reiken, zoals MOS (Microsoft Office Specialist). Wij bieden hiervoor trainingen aan in alle applicaties van MS Office, onder andere Word, Excel en Outlook. Eveneens bieden wij meer dan 230 nummers in Microsoft Technische trainingen aan.

iCTS Opleidingen
Naast Microsoft trainingen bieden wij trainingen aan in het gebruik van Tablets, Prezi en Adobe Photoshop, deze vallen onder het cluster iCTS Opleidingen. Onder dit cluster vallen onder andere ook de trainingen Coaching en Solliciteren, tijdens deze trainingen wordt u geholpen met het opstellen van een CV en leert u sollicitatiebrieven schrijven in correct en duidelijk Nederlands. Ook wordt u gecoacht en bijgestaan bij het vinden van een baan.

Werkvormen
Wij hanteren vier verschillende soorten werkvormen, namelijk:

  • Klassikale trainingen
  • Open Leer Centrum
  • Maatwerk trainingen
  • Workshop

Deze werkvormen hebben allemaal een eigen manier van werken. Bij klassikale trainingen en workshops wordt de deelnemer zoveel mogelijk begeleid. Terwijl bij Open Leer centrum en Maatwerk trainingen de deelnemer veel meer individueel bezig is, bij deze vormen wordt veel gebruik gemaakt van floor walking. Dit houdt in dat de docent rondloopt en aanspreekbaar is voor vragen en hulp biedt waar nodig.

Vanwege de toenemende gezondheidsproblemen op de werkvloer (zoals RSI, ook wel muisarm genaamd) hebben wij de werkvorm "Gezond leren" toegevoegd in ons opleidingspakket. Deze aanpak houdt in dat wij bedrijven willen motiveren om een gezonde werkomgeving te creëren voor haar werknemers. Hier profiteert zowel het bedrijf als de werknemer van.

iCTS adviseert u graag.

Neemt u bij vragen gerust contact met ons op.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Download hier de folders en whitepapers van iCTS:

 

Opleidingspas

DIEVFLYER

DIEVdrops
iCTS Populaire Opleidingsbrochure
MOS Folder (Microsoft Office Specialist)

Stuur een e-mail naar info@ictsopleidingen.nl voor de overige folders