Tablet trainingen

Steeds meer bedrijven gaan werken met tablets. iCTS Opleidingen speelt hier op in en biedt verschillende tablet trainingen aan.

Tablet training
Uw organisatie heeft het idee om (een aantal) medewerkers een tablet te geven. Maar hoe gaan die gebruikt worden en wat kan een bepaald tablet nu eigenlijk allemaal? iCTS Opleidingen biedt een tablet training aan waarbij de basisprincipes van de desbetreffende tablet wordt uitgelegd. Of het nu gaat om een iPad, Samsung tablet, een Acer tablet met Windows 8 of welk ander tablet dan ook. iCTS Opleidingen heeft de kennis in huis om uw medewerkers kennis te laten maken met de functies van elk tablet.

Papierloos vergaderen
Een tablet biedt verschillende mogelijkheden in gebruik. Het is makkelijk om mee te nemen en biedt daardoor steeds meer uitkomsten. Denk bijvoorbeeld aan papierloos vergaderen, nooit meer agenda’s en notulen uitprinten, nooit meer belangrijke documenten vergeten mee te nemen maar alles bij de hand door een eenvoudige applicatie: iBabs. Tijdens de training wordt uitgebreid ingegaan op de functies en het gebruik van deze applicatie.

Niveau: 

Algemeen

Duur van de opleiding: 

Halve dag

Lesmateriaal: 

Tablet

Taal: 

Nederlands

Trainingsvorm(en): 

- Open Leer Centrum
- Klassikale training
- Workshop
- Maatwerk training

Resultaat: 

Tablet training
Na afloop van deze training kunt u uw tablet optimaal gebruiken en kent u alle kleine mogelijkheden die voor u van toepassing zijn.
Ook heeft u kennis op gedaan met betrekking tot het toevoegen en gebruiken van bepaalde applicaties en opties.

Papierloos vergaderen
Na afloop van deze training hoeft u nooit meer vervelende papieren uit te zoeken voor vergaderingen. U bent in staat alle notulen en belangrijke documenten te bewaren op uw tablet. Het samenstellen van een agenda, het uitnodigen van deelnemers en het bijhouden van notities is nooit zo makkelijk geweest en dat zonder papier te verspillen.

Kosten: 

Voor de kosten van deze training verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons opleidingsteam.

Contact informatie: 

Mail naar: info@ictsopleidingen.nl of bel: 072 - 511 12 23.

Schrijf je nu in voor deze opleiding:
Bekijk ook: 

Onze opleiding: Social Media »

tablet-training